Mød os ARCHITECT@WORK 2016

27. apr 2016

Kom og mød os d. 25. - 26. maj 2016 i Forum, København, på stand 69. 

Udstillingskonceptet på architect@work er et besøg værd i sig selv. Du føres automatisk langs en rute, der snor sig gennem de små ensartede stande, hvilket resulterer i en optimal kontakt mellem de besøgende og udstillerne. 

Udstillernes nyeste innovationer præsenteres i udstillings-"boksene". Hver boks omfatter fire hjørnemoduler med fire udstillere. De traditionelle gangområder på ARCHITECT@WORK er indrettet som loungeområder: her kan udstillere og besøgende nyde et glas, snakke og udveksle oplysninger om de innovative produkter, applikationer eller tjenester.

Mød OvenlysKompagniet og hør mere om...

  • glasplanlys til brandventilation og røgudluftning med fuld CE-certificering jf. EN-12101-2
  • LED belysning til indbygning i karmløsninger så nat bliver til dag
  • ny opdateret version af det specialudviklede glas- / alusystem PR60 til glastags- og ovenlyskonstruktioner
og vores EPD-certificeret produkter, der kan indgå i bæredygtigt byggeri med fuld deklaration på produkt og produktion. Opfylder kravene til bla. DNGB, Leed, Breeam og Svanemærkede byggeprojekter.

I samarbejde med vores partner Lamilux tilbyder OvenlysKompagniet, et bredt CE-certificeret produktprogram indenfor såvel glas- og plastovenlys samt brandventilation. Lamilux er certificeret jf. DS/EN 1090, så vi opfylder de nyeste krav til ovenlysprodukter. Vores fokus er lavenergi, fleksibilitet og rådgivning - din sikkerhed for kvalitet.

Hør også om vores A-klasse Passivhus-certificerede ovenlysprodukter.

Tilmeld dig direkte på dette link

https://registration.n200.com/survey/2e362bv0fsa1f/start?translation=1uc...
Få fri adgang med koden 14001

Vi ses i Forum

Michael Saunte