Mød OvenlystKompagniet på ARCHITECT@WORK i Forum 3. og 4. juni

07. maj 2015

Læs mere om udstillingen >>
De besøgende føres automatisk langs en rute, der snor sig gennem de små ensartede stande, hvilket resulterer i en optimal kontakt mellem de besøgende og udstillerne. Den første kontakt etableres i standen.
Udstillernes innovationer præsenteres i udstillingsområdet (i hjørnemodulerne) og på væggene. Hver boks omfatter fire hjørnemoduler og er udstyret med en central multimediekonsol (til PC/bærbar).
De traditionelle gangområder på ARCHITECT@WORK er indrettet som loungeområder: her kan udstillere og besøgende nyde et glas, snakke og udveksle oplysninger om de innovative produkter, applikationer eller tjenester.

Mød Ovenlys Kompagniet og hør mere om...
vores EPD-certificeret produkter så de kan indgå i bæredygtigt byggeri, som DNGB, Leed, Breeam og Svanemærkede byggeprojekter.

I samarbejde med vores partner Lamilux tilbyder OvenlysKompagniet, et fuldt CE-certificeret sortiment indenfor såvel glas- og plastovenlys samt brandventilation. Lamilux er certificeret jf. DS/EN 1090, så vi opfylder de nyeste krav til ovenlysprodukter. Vores fokus er lavenergi, fleksibilitet og rådgivning - din sikkerhed for kvalitet.

Hør også om vores A-klasse Passivhus-certificerede ovenlysprodukter.

Vi ses i Forum

Michael Saunte