Produkter

Fiberforstærkninger til kunststofeksperter


No match found. Please adjust your filter.

Integreret pudsfacade

LAMILUX TextureWall


Applications

LAMILUX TextureWall er et glasfiberforstærket laminat, der som noget helt nyt forener de fremragende mekaniske egenskaber fra kompositmaterialer med en attraktiv og ekstremt holdbar pudsfacade-overflade

LAMILUX HG4000 mit AntiBac

For bakteriefrie overflader

LAMILUX AntiBac


Applications

LAMILUX AntiBac er et højeffektivt og stabilt materiale, som permanent kan forbedre hygiejnestandarderne inden for mange forskellige miljøer og anvendelsesområder verden over.

Alsidig klassiker

LAMILUX Super


Applications

LAMILUX Super produktfamilien består af glasfiberforstærkede polyesterlaminater med et nøje afstemt glasindhold og høj fiberdækning. Dette alsidige produkt er et multitalent, der egner sig til mange forskellige anvendelsesområder både ude som inde.

En attraktiv klassiker

LAMILUX HG 4000


Applications

LAMILUX HG 4000 har alle fordelene kendt fra glasfiberforstærkede kunststoffer, men ser samtidig ud som lakeret aluminium. De glatte højglansoverflader opfylder selv de strengeste krav til det visuelle udtryk, og er samtidig ekstra UV- og vejrbestandige takket være gelcoat-forsegling.

En solid klassiker

LAMILUX vævet roving


Applications

Rovingforstærkningen øger den mekaniske styrke, hvilket bevirker en lavere længdeudvidelseskoefficient. Efter ønskes kan overfladen forsegles med et lag gelcoat, hvilket bevirker en særlig høj UV- og vejrbestandighed og gør den vævede struktur mindre synlig.

Struktureret overflade

LAMILUX Embossed


Applications

Dette materiale har en struktureret, skinnende overflade og et optimalt glasindhold. Kan udstyres med en UV- og vejrbestandig gelcoat-overflade efter ønske. Takket være det fleksible harpikssystem mestrer materialet uden problemer buede strukturer.

Smarte gulvløsninger

LAMILUX Composite Floor


Applications

Innovativ og lugtfri gulvbelægning til intelligente løsninger inden for letvægtsbyggeri. Materialet består af et rovingforstærket specialkunststof og kundespecifikke PVC-overflader. Fordelene: Nedsat vægt og materialebehov, høj materialestyrke, lang levetid og ingen lugt.

Højeffektivt materiale

LAMILUX X-treme Carbon


Applications

Dette materiale udnytter potentialet ved fiberforstærkede kunststoffer fuldt ud. Værdierne for materialestyrken- og stivheden er mange gange højere end de tilsvarende værdier for gængse kompositmaterialer.

Skridsikkert underlag

LAMILUX Anti Slip


Applications

LAMILUX Anti Slip er et glasfiberforstærket laminat, der kombinerer de fremragende mekaniske egenskaber og den høje modstandsevne kendt fra glasfiberforstærkede kunststoffer med en effektiv og slidstærk anti-slip belægning.

Dekorativ overflade

LAMI Graph


Applications

LAMILUX LAMI Graph er udstyret med dekorationspapir af høj kvalitet på bagsiden. Med dette produkt er det lykkes at forene et bredt udvalg af designs med de vindende mekaniske egenskaber og den velkendte modstandsdygtighed fra glasfiberforstærkede produkter.

Innovativ byggekomponent

Facadepanel


Applications

LAMILUX facadepanelerne gør det muligt at skabe æstetisk tiltalende facadebeklædninger i et væld af nuancer. Det ekstravagante optiske udtryk kombinerer designfrihed med høj modstandsdygtighed over for hærværk. Herudover er det muligt at tilføje baggrundsbelysning – f.eks. ved forhængte facader med bagsideventilation.

Innovativt kompositmateriale

LAMILUX LAMIfoamtex


Applications

LAMIfoamtex er et innovativt kompositmateriale lavet af et fiberforstærket kunststof og kundespecifikke dekorationsoverflader med soft touch-profil. De kreative designmulighederne er noget nær uendelige, og herudover har den tredimensionale struktur en positiv indvirkning på akustikken i rummet.

Slagfast materiale

LAMILUX High Impact


Applications

Letvægtskombination med et højt fiberindhold i kombination med specialharpiks, hvilket bevirker fremragende slag- og materialestyrke. Herudover har materialet en visuelt attraktiv profil og er let at rengøre. Tilsammen gør disse egenskaber produktet yderst velegnet til krævende moderne industrianvendelser.

Innovativt sportslaminat

LAMILUX LAMIsport X-treme


Applications

LAMIsport X-treme er et innovativt kompositmateriale til fremstilling af sportsudstyr til vinter- og sommerbrug. Dette letvægtsmateriale med glas- hhv. kulfiberforstærkning åbner helt nye muligheder hvad angår vægtreduktion, proceseffektivitet og visuelt design.

Konstruktionsmateriale

LAMILUX X-treme


Applications

LAMILUX X-treme indeholder det maksimalt mulige antal forstærkningsfibre i kombination med et ekstremt sejelastisk epoxy matrixharpikssystem, hvilket gør det til markedets mest effektive kompositmateriale.