Kolofon


LAMILUX Heinrich Strunz Holding GmbH & Co. KG
Zehstraße 2
95111 Rehau
Telefon: +49 (0) 9283 / 595 0
Telefax: +49 (0) 9283 / 595 290
E-Mail: information@lamilux.de
Internet: www.lamilux.de


Autoriserede virksomhedsrepræsentanter: Dr. Alexander Strunz, Dr. Heinrich Strunz, Johanna Strunz

Registeret i: Hof
Registernummer: HRA 106

Momsnummer i henhold til § 27 a i loven om momsbeskatning: DE 132946965
Indholdsmæssigt ansvarlig ifølge § 18, stk. 2, i den tyske mediestatsaftale (MStV): Dr. Alexander Strunz, Dr. Heinrich Strunz, Johanna Strunz (adresse som ovenfor)

Ansvarsfraskrivelse


Ansvar for indhold

Vi gør opmærksom på, at vi har udvist stor omhu i forbindelse med tilrettelæggelsen af indholdet på vores website. Vi påtager os dog intet ansvar for aktualiteten, rigtigheden, fuldstændigheden eller kvaliteten af de viste oplysninger. Vi forbeholder os udtrykkeligt retten til uden forudgående varsel at ændre eller føje oplysninger til oplysningerne på websitet.

Henvisninger og links

Hvis vi angiver links til eksterne websites eller indhold fra tredjepart, gør vi opmærksom på, at vi ikke har nogen indflydelse på udformningen af dette indhold. Derfor er den eksterne udbyder alene ansvarlig for dette indhold. Vi foretager ingen regelmæssig kontrol af dette eksterne indhold, men skulle vi blive gjort opmærksom på retsstridigt eller stødende indhold, sørger vi straks for at slette de pågældende eksterne henvisninger/links.

Ophavsrettigheder/varemærkebeskyttelse

Vores offentliggjorte indhold er underlagt gældende lov om ophavsret/varemærkebeskyttelse. Samtlige rettigheder til det viste indhold tilhører os hhv. de enkelte licensgivere. Offentliggørelsen eller anvendelsen af dette indhold kræver derfor altid vores forudgående samtykke.